top of page
 • Wanneer is de markt?
  We werken momenteel hard om de markt op 31 juli weer te kunnen organiseren. Zet 31 juli maar alvast in je agenda...... Zodra we weer mogen dan staan we elke laatste zaterdag van de maand in Wassenaar.
 • Mag ik mijn hond meenemen naar de markt?
  Dat kan zeker! Met het oog op hygiëne en veiligheid is het wel verplicht je hond aan de lijn te houden.
 • Wat als het regent?
  Voor ons schijnt altijd de zon! En zijn niet zo bang voor een paar druppels. Dus wij zijn er gewoon voor jullie! PLuutje op, of poncho aan! Mocht het weer gevaarlijk worden dan kan het zijn dat we de markt aflassen.Volg onze FBevents voor actuele informatie weer aanvragen.
 • Kan ik pinnen op de markt?
  Bij de meeste deelnemers kan je tegenwoordig ook pinnen. En anders loop je met een paar minuten naar de dichtsbijzijnde pin automaat.
 • Is de markt rolstoel toegankelijk?
  Jazeker, de paden zijn zeer breed.
 • Zijn er coronaregels voor de bezoekers?
  We zetten de markt met meer ruimte op, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen, volg dan het advies van het RIVM en blijf thuis. En anders:​ Was je handen voordat je naar de markt komt. Houd ten minste 1,5 m afstand van elkaar, ook van onze standhouders. Volg de aangegeven looproute op de markt. Raak producten niet onnodig aan. Op diverse kramen staat desinfecterend middel voor je handen. Kom het liefst alleen naar de markt. Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos. Er is een beperkt aantal bezoekers tegelijk mogelijk, mocht het te druk worden dan kunnen we u verzoeken door te wandelen. De marktmeesters zien toe op naleving van bovenstaande regels. Volg hun aanwijzingen.
 • Ik wil graag op de markt staan met mijn spullen, kan dat?"
  Wat leuk dat je interesse hebt. Is je product is een natuurproduct? Of duurzaam? Of je bent een lokale ondernemer / producent? Kijk dan even bij deelname.
bottom of page